SOC EN RICARD BERMÚDEZ

Soc en Ricard Bermúdez, terapeuta i formador, ofereixo serveis a adults, parelles, famílies i grups, així com també formació i assessorament a grups de treball en diferents camps.

 

Terapeuta Gestalt i practitioner en PNL amb estudis cursats de Psicologia. Format en Psicoteràpia Integrativa en el Programa SAT amb Claudio Naranjo, en Treball Corporal Integratiu (postgrau reconegut per l'INEF, del que ara en soc formador), i postgrau en Abordatge Terapèutic de la Sexualitat. 


He treballat amb mestres i professors en l'ICE-UB i en el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. També he assessorat un grup de treball en el Centre Superior Investigacions Científiques/IDAEA.

 

Soc cofundador i voluntari de l'Associació Teràpia a l'Abast que treballa per apropar la teràpia a persones sense recursos, voluntaris i treballadors socials. He treballat per a la Fundació Claudio Naranjo en el Comitè d'Educació i com a col·laborador en el programa SAT.

 

He creat i he participat en el programa per millorar la qualitat de vida en malalts de fibromiàlgia per al CAP de la Barceloneta i l'Hospital del Mar de Barcelona.

 

Treballo com a terapeuta amb adults, parelles, famílies i grups, i ofereixo formació i assessorament a grups de treball en diferents camps.