Teràpia a l'Abast

Em complau, presentar l'últim projecte en què he participat en la seva creació i posada en marxa, i en el qual ara desenvolupo tant les funcions de l'àrea de comunicació com les de terapeuta voluntari. La meva participació en  Teràpia a l'abast, ve  d'una idea que va sorgir d'una necessitat personal tot formant-me com a terapeuta, ja que vaig copsar com aquest tipus de serveis no estan de forma eficient en el sistema públic de salut, i es converteixen en alguna cosa que no està a l'abast de tothom. I jo volia que una part del meu temps com a terapeuta estigués destinat a persones que no s'ho podien pagar.

Vaig compartir aquesta idea amb alguns companys de formació i vam intentar tirar endavant un projecte en forma d'associació que no va arribar a materialitzar-se, i que va quedar aparcat. Per la meva part, sempre he adaptat els meus recursos quan he tingut demandes de persones compromeses amb el procés i que per alguna raó no es podien permetre pagar el preu de la teràpia; la meva capacitat és limitada però he pogut donar cabuda a diversos pacients en el meu petit " pla social".

Això, d'alguna manera, cobria la meva necessitat d'ajuda, però evidentment, no era exactament el que havia imaginat, fins que Cristina Nadal (directora d'Aula Gestalt i PsiCorPoral), a la qual considero la meva gran mestra, em va donar l'oportunitat de treballar en la creació del projecte que estava tirant endavant amb diversos exalumnes i terapeutes. I d'aquí sorgeix TERÀPIA A L'ABAST, una associació sense ànim de lucre que estem "cuinant" des de fa gairebé un any, i que aquests dies s'ha fet visible a traves del web ww.terapialabast.com. És la culminació dels esforços i les ganes d'un grup de terapeutes que volem aportar el nostre granet de sorra per fer una societat més solidària, però sobretot per poder ajudar a les persones que en aquests moments tan difícils no troben atenció i ajuda. També volem estendre el nostre oferiment a totes aquelles persones que des d'associacions i ONG treballen amb aquestes persones i que necessitin ajuda o supervisió terapèutica en el seu treball.

Et convido a què visitis la nostra web per a més informació, i també si coneixes algú que necessiti la nostra ajuda el posis en contacte amb nosaltres.

Escribir comentario

Comentarios: 1
  • #1

    Pepa (sábado, 21 febrero 2015 15:26)

    Interesante Iniciativa, mucha suerte Ricard