El Treball CorporalEn el cos es manifesten els conflictes psicològics en forma de cuirasses corporals.

Per això, el propòsit del treball corporal és aprofundir en les capacitats i dificultats personals per descobrir quins són els bloquejos que existeixen i què es fa per mantenir-los actius. A través del moviment conscient es permet que l'energia del cos flueixi de manera que es puguin desfer els nusos corporals i es recuperi la capacitat de connectar amb les necessitats de la persona, amb la seva alegria de viure i el seu benestar.

A partir de les sensacions corporals com a bases del cos, es passa per l'energia emocional de la relació per poder nomenar el que està passant i, finalment, aconseguir la transformació connectant amb el més essencial i senzill. Per a això s'utilitzen diferents tècniques com la teràpia Gestalt, els centres d'energia, el moviment expressiu, elmoviment espontani, els massatges, la meditació i el teatre que faciliten trobar la relació entre els aspectes corporals, emocionals i mentals de la persona.

És un treball dirigit a l'autoconeixement a través del moviment i el cos, que permet reconèixer, despertar, mobilitzar i transformar la pròpia energia. Des del moviment expressiu i correctiu, la dramatització, el contacte i la relaxació s'aconsegueix transitar per diferents estats corporals, emocionals i mentals que fan possible la connexió de nou amb el gaudi i la plenitud de viure..